Hi, leuk dat je mijn website bezoekt! 

 

Ik ben Maud van den Berg.

 

In 2019 afgestudeerd als landschapsontwerper houd ik mij sinds kort fulltime bezig met het ontwerpen van tuinen en landschappelijke inrichtingen. Al een kleine 10 jaar ben ik naast mijn studie en loopbaan bezig met ervaring opdoen door het ontwerpen van tuinen bij familie, vrienden en kennissen. Dat is steeds meer uitgegroeid waardoor ik nu een mooi portfolio met diverse mooie projecten heb opgebouwd. De volgende stap was het opzetten van mijn eigen bedrijf: Maud van den Berg – Tuinontwerp.

Het is mijn passie om mensen creatieve oplossingen te presenteren waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht voor de inrichting van hun tuin. Daarnaast vind ik de bewustwording van het nut van groen erg belangrijk. Het geeft mij energie om hierover te vertellen en ik hoop anderen te enthousiasmeren over wat we allemaal kunnen met de natuur en dan met name het stukje natuur aan het huis, hoe groot of klein dan ook.

Een stukje ontspanning, gezondheid en misschien wel geluk is wat ik hoop dat de tuin mensen brengt. Wanneer ik hierin een rol mag spelen als ontwerper is dat natuurlijk al helemaal mooi! Wellicht mag ik binnenkort samen met u iets moois maken van uw tuin?

 

Neem vrijblijvend contact op:

06 – 53 52 11 73 

info@maudvandenberg-tuinontwerp.nl

 

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan hier mijn projecten. 


    IMG_5137_zw.2